A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Kik vagyunk?

Tisztítószer- és papíráru nagykereskedés - Atlantic Higiénia, több mint 10 éve a piacon

Az Atlantic Higiénia egy olyan cégellátó vállalkozás, mely működésének alapja a gyors, modern, tematikus webshop. A felhasználó az egyértelműen megfogalmazott termékeinket gyorsan megtalálja a felhasználóbarát menüpontokban. Elsődlegesen a vállalkozások által használt higiéniai papírtermékeket, kéztörlőpapírokat, legyen az hajtogatott kéztörlő, vagy tekercses kéztörlő, illetve ezen kéztörlő adagolóit úgymint hajtogatott és tekercses kéztörlő adagoló és tolalett papírokat, mint közületi toalettpapír, közületi wc papír adagoló és háztartási kistekercses toalettpapírokat kínálunk raktárról az azonnali szállítás, vagy azonnali személyes átvétel lehetőségével. Előszeretettel ajánljuk a minőségi márkás papírtermékeinket, adagolóinkat, mint például a Tork kéztörlők és Tork kéztörlő adagolók, melyek nem csak Tork termékek adagolására alkalmasak. A Tork wc papír adagolók sem kizárólag Tork wc papírok adagolására alkalmasak, viszont a papír adagolók minősége megkérdőjelezhetetlen. A kompatibilis termékek közül elsősorban a Celtex kéztörlőpapírokat, Katrin hajtott kéztörlőpapírokat, és más Celtex papírokat javasoljuk jó szívvel. A Tork papíradagolókat ezért folyamatos akciókkal látjuk el, így kínáljuk a legjobb ár érték arányú alternatívát. A mosdóhigiéniához szorosan kapcsolódó termékcsalád a folyékony szappanok, habszappanok, fertőtlenítő szappanok és alkoholos kézfertőtlenítők családja. Ezek általában esztétikus folyékony szappan adagolókkal, Tork folyékony szappanadagolókkal, Tork folyékony szappanokkal, habszappan adagolókkal, Tork habszappan adagolókkal, Tork habszappanokkal használva egységes kinézető mosdókörnyezetet eredményeznek, melyek harmonizálnak a kéztörlőpapír adagolóval és a toalettpapír adagolóval.

Második termékkör a közületi tisztítószerek és takarítóeszközök köre. A professzionális takarítás legfontosabb feltétele a kiváló minőségű tisztítószer és a kifogástalan profi takarító felszerelés. Az atlantichigienia.hu oldalon számos márka közül legnagyobb tapasztalattal és választékkal a Kiehl tisztítószerek és a Vileda Professional takarítóeszközök területén rendelkezünk, de természetesen ugyanúgy megtalálhatók a Tana tisztítószerek, Diversey tisztítószerek, mint a Vermop takarító eszközök és a Vikan élelmiszeripari eszközök is. Tisztítószer nagykerként együttműködünk minden nagy tisztítószer márka és takarítóeszköz márka képviselőivel. Kiemelt szerep jut a Vikan termékek, ezen belül a Vikan élelmiszeripari eszközök értékesítésének. Ezeket a Vikan színkódolt HACCP eszközöket gyűjtő rendelést követően 10-20 napos határidővel a Vikan dániai gyárából berendeljük és leszállítjuk. Ipari kéztisztító rendszereink a nehézipari gyártók, autóípari szolgáltatók és könnyűipari felhasználók életét könnyíti meg a mindennapokban. A Deb Swarfega olajoldó kéztisztítók, zsíroldó kéztisztítók és Deb bőrregeneráló termékek Deb fali adagolókkal együtt rendszerben alkalmazva komplett kézhigiéniai állomások kialakítására alkalmasak, de önállóan is megállják a helyüket. Ipari papírtartó állvánnyal, vagy fali iparipapír tartóval egy jól megválasztott Celtex ipari papírral, vagy Tork ipari papírral alkalmazva az üzemben megvalósítható a kéztisztítás. A Deb ipari kéztisztítók hatékonyak, bőrkímélők és a Deb Swarfega kéztisztító adagolókkal adagolva higiénikusak és gazdaságosak is.

Webáruházunkban igyekszünk minden termékhez részletes leírást adni akár háztartási termékről, akár professzionális termékről legyen szó, de amennyiben kérdése lenne hívjon minket bizalommal a +3620 947 7954-es telefonszámon, készséggel állunk rendelkezésére. Esetleg személyesen szeretné kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő  higiéniai terméket, mosdóshigiéniai papírokat? Jöjjön el raktárunkba, "a takarítók boltjába" Budapest X. kerületbe és nézze meg közelről a megvásárolni kívánt takarítószereket, higiéniai termékeket, eszközöket, takarítógépeket. Szükség esetén szaktanácsot is kérhet, így biztosan a jó áru kerül a kosarába. A tisztítószer webáruházunkban leadott megrendelése után itt ingyenesen átveheti csomagját! Várjuk Önt szeretettel!