A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

CIF Professional Classic gépi mosogató tabletta, 188 db

Diversey
4.975 Ft + ÁFA ( 6.318 Ft )

Kérdése van?

Segítségért és egyedi ajánlatért forduljon hozzánk telefonon.

Hívja a +36 20 94 77 954 –es számot.

Cikkszám: DIV-7615400813254
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 33,61 Ft/db (bruttó)
Nem értékelt

A CIF Pro Formula Classic tabletta kifogástalan tisztaságot és üvegedényeinek védelmét biztosítja. Környezetbarátabb, mint a korábbi tabletta, koncentráltabb a formula, 33%-kal kevesebb vegyszert tartalmaz az átlagos mosogatótablettákhoz képest. A műanyag csomagolás nélküli, a kartoncsomagolás 100%-ban újrafeldolgozható. A Clean Boost hatóanyagnak köszönhetően a Cif Pro Formula Classic tabletta használatával csökken a víz és energiafelhasználás: már 30 perces alacsony hőfokú programon is hatékony. Nem szükséges előzetes öblítés. 

Használati utasítás: 

Távolítsa el a fóliát és helyezzen 1 tablettát az adagolóba, ne érjen a tablettához nedves kézzel. Bizonyosodjon meg róla, hogy a só- és az öblítőadagoló nem üres. Csak olyan edényeket tegyen a mosogatógépbe, amelyek erre alkalmasak. Rendszeresen tisztítja meg a szórókarokat és bizonyosodjon meg róla, hogy szabadon mozognak. Ne terhelje túl a mosogatógépét.

 

4.975 Ft + ÁFA ( 6.318 Ft )

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!