A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Mi a fontos egy vállalkozásnak?

Mi a fontos egy vállalkozásnak?

 Ha egy vállalkozás működéséhez szükséges anyagbeszerzésről van szó, a válasz kézenfekvőnek látszik. A legjobbnál is jobb ár! Persze ez felszínes megközelítés, mert ez a magánszemély gondolkodásmódja. Egy vállalatvezető képes arra, hogy átlássa és árnyalja a képet. Nem minden az ár, a kapcsolt szolgáltatás olykor olyan előnyökkel jár, amellyel elkerülhetők olyan kiadások, amelyek mellett néhány százalék árkülönbség jelentéktelenné válik. Mire is gondolok, mikor az előnyöket említem?

  • Helyszíni szaktanácsadás (több mint 10 éves tapasztalat alapján)
  • Betanítás berendezések használatára
  • Rendszeres beszállítás (beállított fix kedvezményekkel), vagy eseti beszállítás
  • Pályázati anyagok kidolgozása, árajánlatok készítése beszállítói szerződésekhez

Helyszíni szaktanácsadás: Szerencsés az a vállalati beszerző, vagy intézményvezető, aki pontosan tudja mire van szüksége a személyi állomány higiéniai anyagainak, vagy az intézmény takarításához szükséges segédanyagok megrendelése alkalmával. Mivel általában nem személyesen végzi a tényleges munkát, az alkalmazottak véleményére támaszkodik. A takarítónak pedig más fontos, mint a vállalatnak. Itt jön a képbe a tapasztalt beszállító, akinek szélesebb rálátása van az adott tisztítási területre, nagyobb tapasztalattal rendelkezik az anyagfelhasználás tekintetében és nem utolsó sorban pontosan tudja hol van rés a pajzson amikor indokolatlanul megugrik a fogyás egy-egy területen. Vállalatunk díjmentesen vállalja, hogy kérésre akár helyszínen felülvizsgálja a takarítási folyamatot, a felhasznált anyagokat, eszközöket. Javaslatokat teszünk az optimalizálásra, betanítjuk az alkalmazottakat a helyes használatra, hogy megtakarítást, vagy minőségjavulást tudjanak realizálni a teljes folyamatot figyelembe véve. Lehet egy eszköz, vagy segédanyag ára magasabb, ha az eredmény végül olcsóbb!

Betanítás berendezések használatára: Az általunk forgalmazott és nálunk vásárolt takarító berendezések kiváló minőségű és nem bonyolult eszközök, de némi gyakorlottság azért nem árt a beüzemelés során. Azért, hogy elkerüljék a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokat, bizonyos esetben szükséges egy pár perces betanítás első üzembe helyezés alkalmával. Ezeket a betanításokat természetesen díjmentesen végezzük. Így a berendezés garanciája folyamatos, az esetleges meghibásodások javítási költsége jóeséllyel nem a vevőt terheli.

Rendszeres, vagy eseti beszállítás: A vállalatok, legyenek azok kis-, közép-, vagy nagyvállalatok az esetek legnagyobb részében raktározási problémákkal küzdenek. Még a legnagyobb, legmodernebb telephelyen sincs megfelelően kialakított takarítószer és higiéniai töltőanyag tárolására szolgáló helyiség. Miért? Nem tudni, de nincs. Leggyakoribb, hogy egy másfélnégyzetméteres tárolót neveznek ki a célra, vagy a lépcső alatti területet választják le egy ráccsal. Nem tudnak még egy havi segédanyagot sem eltárolni. Szerződéses, vagy online rendeléssel vásárló partnereinknek akár heti rendszerességű szállítást tudunk biztosítani, hogy az intézményük működése zavartalan maradjon. Lehetőség van eseti, vagy előre beállított fix mennyiségek megrendelésére, akár megállapodás függvényében automatikusan is. A tervezhető szállításokat legtöbb esetben díjmentesen végezzük!

Pályázati anyagok kidolgozása, árajánlatok készítése beszállítói szerződésekhez: Ha van olyan terület, ahol a tapasztalat döntő fontosságú, akkor az a pályáztatás, illetve a pályázat anyagának összeállítása. Közintézmények, államkincstár gazdasági hatásköre alatt működő hivatalok, önkormányzatok, vagy nagyvállalatok időszakos és folyamatos termékbeszerzéseiket a gazdasági versenyegyenlőség és a visszaélések elkerülése érdekében a vonatkozó szabályok szerint kénytelenek megpályáztatni. A pályázat anyagának összeállítása a legtapasztaltabb beszerző képességein is képes kifogni. Elvesznek a mennyiség, mennyiségi egység, liter/kilogramm/négyzetméterár összevetésében. Legtöbb esetben a felületesen összeállított adatbekérő alapján kapott ajánlatokat próbálják meg összehasonlítani, mint almát a körtével. Nincsenek könnyű helyzetben, mert nem ismerik a termékek specifikációit. De nem is kell ismerniük! Vállalatunk vállalja a pályázati anyag letisztázását, pontosít a beszerzővel mielőtt az szétküldené a végleges változatot a kiszemelt pályázóknak. Az így kapott listával elkerülhetők a kiegészítések, határidő hosszabbítások, hiánypótlások. Több eredményes pályázat rövidebb idő alatt.

Segítségre van szüksége? Hívjon minket bizalommal! +36209477954

Atlantic Higénia Kft -t miért válassza

Miért minket válasszon? ⇒ Higiéniai termékek, tisztítástechológia, értékesítés és tanácsadás akár helyszínen is!

atlantic higiénia, már több mint 10 éve a piacon

Tartalomhoz tartozó címkék: szolgáltatásaink