Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kistekercses toalettpapírok

Ebben a kategóriában háztartási jellegű, ám inkább nagyobb lapszámú, nagy kiszerelésű toalettpapírok találhatók.
Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: TOR3065
5.724 Ft 5.152 Ft + ÁFA (6.543 Ft)
Cikkszám: TOR2100
5.436 Ft 4.892 Ft + ÁFA (6.213 Ft)
Cikkszám: ZEW3R150
1.380 Ft + ÁFA (1.753 Ft)

Ha kistekercses, más néven háztartási toalettpapírt választ, akkor Ön magánszemélyként családja, kisvállalkozása részére keres megoldást? Esetleg hotelt, panziót üzemeltet? Mindkét esetben legfontosabb a toalettpapír minősége. Persze az ára sem elhanyagolható szempont! Adódik a kérdés, hogyan hasonlítsunk össze két wc papírt? Néhány szempont a választáshoz:

Ha reális képet szeretne kapni a termék ár/érték arányától, akkor a súly/négyzetméter hányados a legpontosabb mérőszám. De ezt  nem tüntetik fel a terméken! A legegyszerűbb módszer akkor a méterár. Vigyázat! Nem laponkénti ár, hanem méterár, mert a toalettpapírok lapméretei között akár 20% különbség is lehet. 

A legjobb minőségű 3 rétegű toalettpapírok nem minden esetben bizonyulnak a legjobban használhatónak. Tipikus eset, mikor az épület csatornarendszere dugulásra hajlamos, vagy darálós szivattyúval van felszerelve. Ez esetben akár dugulást is okozhat egy lassan oldódó toalettpapír. A leggyorsabban az újrahasznosított papírok oldódnak!

Bárhogy is döntsön, higgye el, hogy az árat tekintve csodák ebben a szegmensben nincsenek. Egy hófehér két rétegű toalettpapír mindig 2,3 - 2,5 Ft/méter, míg egy három rétegű 3 - 3,8 Ft/méter lesz.