Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Közületi toalettpapír

Közületi toalettpapírok széles választéka három méretben és minden méret három minőségben. Válasszon az igényeknek megfelelően. Segítséget a választáshoz a lap alján talál!
Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: CEL20165
4.750 Ft 4.275 Ft + ÁFA (5.429 Ft)
Cikkszám: CEL20013
3.820 Ft 3.630 Ft + ÁFA (4.610 Ft)
Cikkszám: TOR110253
8.820 Ft + ÁFA (11.201 Ft)

Tájékoztató közületi toalettpapír termékeinkhez

A közületek részére kifejlesztett és elterjedt toalettpapírok fajtái két szempont alapján három, három csoportba oszthatók.     Első paraméter a toalettpapír alapanyaga, mely lehet:

1. Egy rétegű újrahasznosított natúr színű. Ezt az alapanyagot alacsony minőségi követelményekkel rendelkező felhasználási környezetbe ajánljuk. Méterenkénti ára ugyan vonzó lehet, de semmilyen presztízs értéke nincs és a felhasználási mennyiség megnőhet!

2. Két rétegű, 80% fehérségű. Ez már mind tapintásában, mind használhatóságában megfelel olyan üzemi, intézményi környezetbe, ahol számít a kedvező ár, de nem szempont a hófehér megjelenés. Gyorsan oldódik, ezért dugulásra hajlamos lefolyókban és darálós szivattyúval szerelt toalettekben dugulást nem okoz.

3. Két rétegű, 100% cellulóz, hófehér. A közületi toalettpapírok közül minden szempontból kompromisszummentes alapanyag választás. Puha tapintás, rétegragasztás és gyors oldhatóság jellemzi.

A második paraméter a toalettpapír tekercs átmérője. Ez alapján három méretet különböztetünk meg:

1. A "mini" méret 19 cm (maximum 20cm) tekercsátmérővel rendelkezik. Ez a legelterjedtebb méret, mert a közepes forgalmú mosdókban a relatív nagy méterszámú tekercsek egy-két napot kibírnak csere nélkül. Ha nincs napközbeni feltöltési igény, nincs probléma!

2. A "midi" méret 23 cm tekercsátmérőjű. Az elnevezésből is kiderül, hogy ez egy köztes méret a mini és a maxi között. Az adagolója viszont a maxi adagoló. A mini adagolójába nem fér bele!

3. A "maxi" méretnek 26 - 28 cm (legfeljebb 30 cm) a tekercsátmérője. A felső korlátot az adagoló szabja meg. Kimondottan nagy forgalmú mellékhelyiségekben, vagy ritkán szervizelt mosdókba ajánlott.