A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Háztartási tisztítószerek

Tiszta padló, vízkőmentes szaniter, ápolt bútorok és tiszta edények. Ebben a kategóriában ezekhez nyújtunk segítséget különböző márkájú, kiszerelésű és illatú háztartási tisztítószereik széles választékával.

Leírás a háztartási tisztítószerekről:

A háztartási tisztítószerek alatt elsősorban olyan vegyi anyagokat tartalmazó készítményeket értünk, melyek segítségével a házimunka jelentős része egyszerűsíthető, és az időigényes feladatok időtartama jelentősen redukálható. A legtöbb tisztítószer nem csak a kosz ellen veszi fel a harcot, de a felületek védelmében és ápolásában is nagy szerepet játszik. Mindezek mellett az általunk forgalmazott konyhai tisztítószerek és mosogatók a frissesség és tisztaság illatával is megajándékozzák a lakókat. Jó ha tisztában van vele, hogy minden egyes felület esetében más-más típusú tisztítószerre van szükség.

Az egyes termékek vegyi összetétele és kémiai felépítése a céltól függően nagy mértékben eltérhet. Egy fertőtlenítőnek, vagy éppenséggel egy vízkőoldónak is teljesen más a funkciója, mint egy szimpla mosogatószernek. A tisztítószerek viszont önmagukban nem okoznak minden esetben csodát. Többségük csak átlagosan szennyezett felületek tisztítása esetén hatásos. Tehát érdemes nem elhanyagolni a konyhát vagy akár a fürdőszobát, de még a mosatlant sem szabad hosszabb ideig állni hagyni. Ezáltal kevesebb tisztítószerrel is elérhető a kívánt hatás. Nézzen körül háztartási tisztítószereink között és válassza igényeinek legmegfelelőbbet!