A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Professzionális intézményi tiszítószerek

Intézményi, üzemi- és ipari vállalatok speciális felületeire és szennyeződéseire megoldást kínáló tisztítószerek és koncentrátumok, különböző kiszerelésben.
Rendezés:

Tana AROMA intense ivedor tisztítószer – 1 liter

Cikkszám: TA0712986
3.305 Ft + ÁFA (4.197 Ft)
(1)

Az intézményi tisztítószerek leírása:

Intézményi tisztítószereinket nem csak takarító cégeknek, például ablaktisztító vagy szőnyegtisztító vállalkozásoknak, de üzemi és ipari vállalatok számára is egyaránt kínáljuk. Az itt megtalálható készítmények a normál, lakásban alkalmazható tisztítószerek összetételétől eltérőek lehetnek, hiszen intézményi és ipari környezetben a felület és a szennyezés mértéke is sokkal nagyobb lehet, és jellege is más típusú, mint a háztartásban előfordulóké. A legszembetűnőbb különbség azonban a tisztítószer koncentráltságában,vagy a kiszerelésében tapasztalható.

Az így forgalmazott termékek sokkal gazdaságosabb vásárlást tesznek lehetővé az üzemeltetők számára. Természetesen intézményi tisztítószereinket akár magánszemélyek is éppúgy megvásárolhatják. Kínálatunkban megtalálhatók azok az árucikkek (zsíroldók, gépi-, padlótisztítók), amelyek elengedhetetlenek bizonyos ipari létesítmények és csarnokok tisztán tartása során. A nagy kiszerelések mellé, a könnyebb használhatóság elérése érdekében adagolóeszközöket is forgalmazunk.