A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Vileda felmosórendszer, a padlótisztítás új dimenziója

vileda-felmosorendszerA Vileda felmosórendszer hatékonyságával semmi sem veszi fel a versenyt és a feladatra szabott UltraSpeed Pro szettek csupán pár kattintásra vannak Öntől!

Bár egy jó felmosó aranyat ér a háztartásban, ugyanez csődöt mond nagylétesítményekben, egyszerűen azért, mert más méretekben kell gondolkodni. Tudjuk jól, hogy az ördög a részletekben rejlik, vagyis ha minden egyes mozdulaton csak egy egészen picit javítunk, összességében máris új szintre emelhetjük a padlótisztítást.

A Vileda pontosan ezt tette, amikor kifejlesztette az UltraSpeed Pro technológiát, és ezzel megalkotta a professzionális padlótakarítás élharcosát egy moduláris felmosórendszer formájában. A rendszer gyorsabb és hatékonyabb munkát tesz lehetővé, mint versenytársai, méghozzá úgy, hogy mindez sokkal kevésbé fárasztó. Lehetetlennek hangzik? Pedig igaz, máris mutatjuk a részleteket, de vigyázat, nem kizárt a végére Ön is épp olyan Vileda rajongóvá válik, mint mi!

Főszerepben a préselés

vileda-felmosorendszerA számok nem hazudnak, ezért kezdjük is mindjárt egy meghökkentő adattal; vizsgálatok szerint a Vileda felmosórendszer esetében a préselés mindössze 12 másodpercet vesz igénybe átlagosan. Ez töredéke annak, amit más, hasonló rendszerekkel lehet elérni, ehhez az elképesztő teljesítményhez pedig a préselés mozzanatainak minimalizálásán keresztül vezetett az út.

Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy a hagyományos csavargatás nem kímél sem időt, sem energiát, azonban a Vileda megalkotta azt a módszert, amivel mindez a múlté. Nem szükséges többször kicsavarni a mopot és a padló is sokkal gyorsabban szárad, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a munkanapok végre nem hátfájással érnek véget, ugyanakkor a csúszásveszély is jelentősen csökkenthető.

Olykor a legegyszerűbb dolgok jelentik a kulcsot az igazán kiemelkedő eredményhez, és erre remek példa az UltraSpeed Pro prése. A működés kézenfekvő, hiszen a lényeg éppen az, hogy a prés mentes mindenféle bonyolult mechanizmustól, mégis egyetlen mozdulattal eltávolítható az összes felesleges víz a mopból. És ez még nem minden!

A Vileda a maximális higiéniáról is gondoskodik, mivel kialakításából adódóan elkerülhető a moppal, illetve tisztító oldattal való érintkezés. Az egyszerű kezelhetőség érdekében a prés magas hátrésszel rendelkezik, ezen felül kapott egy innovatív kart, melynek segítségével szabályozható a mop nedvessége, vagyis pillanatok alatt feladatra szabható a felmosó. Az UltraSpeed Pro-val a feltöltés és a tisztítás is egyszerű, hiszen a prés könnyedén eltávolítható és ismét rögzíthető.

Szettek a munka szolgálatában

vileda-felmosorendszerKisebb területek felmosásához az UltraSpeed Mini Starter Kit is elegendő lehet, de ha nagyobb épületekben kell gondoskodni a padló ragyogó tisztaságáról, csak a Pro szériába tartozó szettek jöhetnek számításba. Itt is van egy alap rendszer, van továbbá egy- és kétvödrös felmosókocsi, végül ott az UltraSpeed Pro Ready to Go Kit, ami egy komplett felszerelés mikroszálas moppal, teleszkópos nyéllel.

A Vileda felmosórendszer mindegyik variációjáról elmondható, hogy abszolút kompakt, így nem okozhatnak gondot a szűkös folyosók, liftek és apró tárolóhelyiségek sem. A felmosó súlya is csekély, ez viszont korántsem jelenti azt, hogy a gyártó az anyagon spórolna. A rendszer hozza a Viledától megszokott remek minőséget, a mozgó alkatrészek hiánya pedig még tovább fokozza a tartósságot.

Felmosás helyiségre szabva? Hát persze! A felmosórendszer kompatibilis valamennyi Vileda Professional huzattal, és mivel azok praktikus fülekkel vannak ellátva, a csere mindössze pár mozdulat. Bár mind jól bírja az intenzív igénybevételt, a kínálatból kiemelkedik az UltraSpeed MicroPlus mop, ami fenntarthatóság a legjavából, hiszen akár 500 alkalommal is mosható és újra használható.

Ha létezik olyan felmosó, amivel a munka már-már szenvedéllyé tehető, akkor azt biztosan a Vileda termékpalettáján kell keresni. Önnek sem kell beérnie többé kevésbé hatékony megoldásokkal, egyszerűen csak annyi a dolga, hogy megrendeli webáruházunkból a feladatnak megfelelő szettet és hagyja, hogy az UltraSpeed Pro tegye a dolgát!