A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Vileda Professional - minőség, profizmus és költség megtakarítás

Biztosítsa takarítócsapata számára a legjobb eszközöket a törlőkendőktől a takarítókocsiig a Vileda Professional kínálatából!

Irodatakarítás Vileda Professionallel…mert sikerének egyik kulcsa a tiszta munkakörnyezet!

Az irodákban manapság alapvető fontosságú a tisztaság és higiénia, mert nem csak a cég megítélésére van hatással, de a munkavállalók egészségére, jóllétére és moráljára is kihathat. Ezért rendkívül fontos a vállalat sikerét tekintve! Ez azt jelenti, hogy a takarítószemélyzet hatékonyságának növelése elengedhetetlen a cég sikeréhez a költséghatékonyság szem elött tartása mellett.

A Vileda Professional könnyen alkalmazható megoldásokat kínál az irodák takarítására, hogy növelje az alábbi feladatok hatékonyságát:

·        az ablakok és párkányok takarítása

·        az asztalok portalanítása

·        az irodai bútorok tisztítása, ápolása

Ezeket a kihívásokat két irányzat nehezíti:

·       Új anyagokat, fényes és sérülékeny felületeket alkalmaznak az irodákban.

·       A napközbeni takarítást be kell integrálni a napi irodai folyamatokba.

A Vileda Professional eszközei a megoldás! Mert biztosítják az Ön számára mindazt, ami a belső felületek gyors, hatékony és biztonságos tisztításához szükséges, legyen szó üvegparavánról, tükrökről, rozsdamentes felületekről vagy akár fa asztalokról, székekről.

Ezek egyedi megoldásokat igényelnek, amit a hagyományos takarítási módszerek nem elégítenek ki. Ilyenek például a nagy felületek, melyeket időigényes kendővel takarítani, vagy a felhasználók által megérintett bútorok, eszközök, melynek eredménye a zsíros foltok és ujjlenyomatok, amiket nehéz eltüntetni.

Így nő a takarítószemélyzettel szemben való elvárás. Az ő tréningezésük, szakmai oktatásuk időt és emellett több pénzt is jelent foglalkoztatójuk számára. … de van megoldás!

Vileda Professional takarító eszközök a hatékonyság és ergonomikus kialakítás jegyében születtek. Tervezésüknél egyik fő szempont volt az egyszerű használhatóság, így a személyzet oktatására fordított erőbefektetés csökken, melynek egyenes következménye a takarítás teljes költségének csökkenése.

Mindezt pedig díjmentes átfogó tréninggel erősítjük meg, csak egy telefonjába kerül és helyszínen, szakmai tanácsadónk képzést tart takarító személyzetének. Ezzel pedig garantáljuk a szükségletei számára legelőnyösebb használati költségeket.

Győzze le a kihívásokat, használjon profi takarítóeszközöket és gondolkozzon rendszerben! Nincs olyan takarítási terület aminek tisztítására a Vileda termékei nem kínálnának megoldást!

Mi, akik hiszünk a minőségi takarítóeszközökben tudjuk, hogy amit ajánlunk az kiváló termék. Mert számunkra is, úgy mint a Vileda Professional számára az elégedett felhasználó a legkifizetődőbb befektetés. Mi, akik hiszünk ebben azt állítjuk, hogy a "Vileda eszközökkel pénzt takarít meg". 

Ezek az eszközök mindenki számára kifizetődők, de akkor éri meg igazán, ha sokat használja őket.

A Vileda Önnek való, ha...

  • nem szeret mindig új felszereléseket vásárolni.  tiszta iroda
  • számít a munkára fordított idő.
  • Ön takarít.
  • alkalmazottai takarítanak.
  • igényes munkát kell végeznie.
  • a minőség is fontos.
  • tud rendszerben gondolkodni!

Mindenkinek szívből ajánljuk a Vileda Professional takarító eszközeit. Böngésszen, válogasson és gondolkozzon rendszerben! Amennyiben nem nem boldogul, segítségért hívjon minket és jöjjön el hozzánk bátran!

A termékek nálunk kipróbálhatók!