A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Kéztörlő adagoló, egyéb adagolók

Higiéniai papíradagoló és kézhigiéniai rendszerek széles választéka. A legnagyobb gyártók termékskálája egy helyen a közösségi higiénia szolgálatában.

Harmonikus mosdókörnyezet, pozitív céges megítélés. Nem mindegy vendégei mit látnak a mosdójában a közösségi higiénia mindenki számára fontos!

Adagolók alatt a közületi mosdóhigiéniai papírtermékek, úgy mint kéztörlőpapírok, toalettpapírok, kozmetikai kendők adagolóit értjük. Ezen kívül adagolós rendszerű szappanok, habszappanok adagolóit, valamint ipari papírtekercsek állványait is ebben a kategóriában helyeztük el.

Mosdóhigiéniai adagolók általában harmonikus rendszerben kerülnek felszerelésre. Ügyeljünk arra, hogy lehetőség szerint miden papírkéztörlő-adagoló, toalettpapír-adagoló, folyékonyszappan-adagoló egy családból kerüljön ki. A gyártók egy-egy adagoló termékcsaládot több színben is elérhetővé tesznek, hogy a környezethez leginkább alkalmazkodó, tetszetős mosdókultúrát teremthessünk meg. Megválaszthatjuk a higiéniai adagolók anyagát, színét, ergonómikus kerekített, vagy modern szögletes megjelenését, illetve a töltőanyag milyenségét. 

Amennyiben Önnek számít az egységes mosdókörnyezet és nem tud választani, vagy több mosdót is fel kell szerelnie, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Munkatársunk segít a választásban, esetleg egyedi ajánlatot készít az Ön igényeinek megfelelően.