A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Személyes átvétel- telephelyünkön

INGYENES áruátvétel Budapest X. kerületben, a Fogadó utca 3-ban!

Adja le rendelését és válassza ki a személyes átvételi lehetőséget, így munkanapokon 8:00 és 16:00 óra közötti időszakban ingyenesen veheti át telephelyünkön a megrendelt termékeit. Kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailt, hogy a termék(ek) rendelkezésre állnak az átadásra!

Tájékoztatjuk, hogy telephelyünkön bankkártyával is tud fizetni és amennyiben  módosítaná megrendelését (esetleg hozzárakna még raktáron lévő terméket) arra is van lehetőség!

Köszönjük, várjuk szeretettel!

 

Tisztelt Vásárlónk!

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy a raktári áruátvétel során fokozott biztonsági előírást kell betartania. A nagyfokú targoncás forgalom miatt éber figyelmet kérünk! Az áruátvételre és vásárlásra jogosultak saját testi épségükért felelősek! Bármilyen korú gyermek beléphet a raktárba, de csak nagykorú kísérő felügyelete mellett, aki felelős a kiskorú testi épségéért.
Az Atlantic Higiénia Kft. telephelyére történő behajtás, belépés ( ide értve a parkolót és a többi kültéri területet is) bármilyen eszközzel törénő közlekedés és a szállítóeszközök használata a Vásárló/Áruátvevő és kísérői saját felelősségére történik. A parkolóban a mindenkori közlekedési szabályok érvényesek.
Az Atlantic Higiénia Kft. irodájában és raktárában hang-, fénykép- és videofelvétel készítése tilos!

Tájékoztatjuk továbbá, hogy irodánkban és raktárunkban rögzített felvételű kamerarendszer működik!