A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Vileda Professional törlőkendők

Törlési feladatokra keres megfelelő törlőkendőt? A Vileda Professional világelső a mikroszálas technológia fejlesztésében. Kiváló alapanyagok, gazdaságos termékek, fenntarthatóság. Alább felvázoljuk a szempontokat, hogy segítsünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb törlőkendőt az adott feladatra.

A fenti csoportosítás csak egy szempont a sok közül, amely alapján csoportosítani lehet a törlőkendőket. Összeállíthatnánk a felhasználás helye szerint, például egészségügy, vendéglátás, szállodaipar, élelmiszeripar, közintézmény. Besorolhatjuk azokat a felhasználás módja alapján szárazon, nedvesen, vagy félnedvesen használható csoportokba. Megpróbálhatnánk az alapanyagok fajtája szerint kategóriákba sorolni a kendőket, de az unalmas olvasmány lenne. Mi inkább azt néztük, hogy Ön miként keres törlőkendőt. A fenti három csoport tartalmazhat átfedéseket, de leegyszerűsíti keresést. 

Elsőként döntse el, hogy tartós, féltartós, vagy eldobható törlőkendőt szeretne. Segít a döntésben az életciklusra vetített költségszámítás.  

  • Otthoni használatra bátran válasszon prémium termékeket. Mikroszálas kendőből válassza a prémium változatot. Az egyszeri beruházást a hosszú életciklus bőven kompenzálja és közben nem kell minőségben kompromisszumot kötnie.
  • Kontrollált felhasználási környezetben, kis létszámú takarítócsapat részére is tartós, vagy féltartós kendők használata javasolt, amennyiben a mosásuk biztosítható. Egy átlagos törlőkendő élettartamának többszörösét képesek magas hatékonyság mellett biztosítani.
  • Olyan takarítási környezetben, ahol a személyzet folyton változik, vagy nincs mód mosásra, megoldást jelenthetnek az egyszer használatos, eldobható Vileda törlőkendők. A fenti kategóriákban megtalálhatja az általános és a mikroszálas változatokat is. Van az a helyzet, hogy praktikusabb minden napra kiadni egy új kendőt, mint foglalkozni a visszagyűjtéssel és a tisztítással.

A hatékony takarítás nem merül ki a pormentesítésben. Világelsőként a Vileda Professional egyes mikroszálas kendői képesek mikrobiológiai szinten is tisztítani, vegyi anyagok használata nélkül . A baktériumok és a vírusok ellen is hatékony technológiát laboratóriumi vizsgálatok is alátámasztják. 

Csíkmentes törlés, pormentesítés, víz felszívás, mikrobiológiai tisztítás, vagy csak egyszerű takarítás? Segítünk a választásban. Keressen fel minket személyesen, írjon nekünk, vagy hívjon telefonon!

További részleteket olvashat az aloldalakon...