A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Rólunk

Kik vagyunk?

Online cégellátó vállalkozás, már 10 éve...

 

Tapasztalta már, hogy online vásárlások alkalmával információ hiányában nem a legjobb döntést hozta? Bosszankodik, hogy nem megy gördülékenyen a higiéniai termékek beszerzése? Gondot okoz a megfelelő töltőanyag, tisztítószer, vagy eszköz kiválasztása?

Mi egyénre szabottan segítünk a megoldáshoz vezető úton! Teljes körű higiéniai cégellátást biztosítunk. Ossza meg velünk dilemmáit! Számunkra ez nem probléma, hanem kihívás!

Az Atlantic Higiéniánál mindenki rendelkezik szakmai tapasztalattal intézménytakarítás területén. Rálátásunk van takarító vállalkozásokra, autókozmetikákra, élelmiszeripari egységekre és egészségügyi intézmények követelményeire. Tudjuk hogyan működik egy pályázat elbírálása és azzal is tisztában vagyunk, hogy mivel küzd egy vállalati beszerző.

A rendelések kiszállítását gyors és rugalmas határidőkkel végezzük. Kisebb tételes megrendelés esetén futárszolgálattal, nagyobb mennyiségnél saját járművekkel kézbesítünk. Átveheti rendelését saját lakcímén, telephelyén, munkahelyén. Személyes átvételre is lehetőség van budapesti raktárunkban. Fizethet helyben, utalhat előre, de intézmények, vállalatok megállapodás szerint halasztott átutalással is kiegyenlíthetik számláikat.

Hívjon minket bizalommal! ( 20/217-9166 ) Szakmai kérdéssel és mennyiségi kedvezménnyel kapcsolatban keresse kollégáinkat! ( iroda@atlantichigienia.hu ) Konzultáció után összeállítjuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb kondíciót és rövid úton elkészítjük egyedi árajánlatát.

Partnereink folyamatos ellátása kiemelt fontosságú számunkra! Nálunk azonnali megoldásokat, kérdéseire érdemi válaszokat kaphat! Rendeljen meg mindent egy helyről és pipálja ki a beszerzést!

 

Üdvözöljük partnereink között!

 

 

Tekintse meg széles körű higiéniai termékkínálatunkat:

 

Papírtermékek:                 közületi és háztartási higiéniai papírtermékek, orvosi lepedők, ipari törlőpapírok

Fertőtlenítés:                    kézhigiéniai rendszerek, fertőtlenítő állomások, ipari kéztisztító rendszer

Takarítóeszközök:            Intézménytisztító eszközök, H.A.C.C.P rendszerekkel kompatibilis eszközök, járműtisztító eszközök

Tisztítógépek:                   takarítógépek, automaták, porszívók és tartozékaik

Tisztítószerek:                  professzionális, háztartási és ipari tisztítószerek, autókozmetikai tisztítószerek, kéztisztítók, mosószerek

Adagolók:                          toalettpapír-, kéztörlő- és szappanadagolók, papírtartó állványok

Hulladékgyűjtők:              szemeteskukák, szelektív kukák, szemeteszsákok

Mosdóhigiéniai termékek széles skálája!