A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Alkoholos kézfertőtlenítők

A COVID19 vírus magában nem terjed, közvetítéséhez valamiféle szálló anyag (pára, por, nyálpermet, izzadtságcsepp, stb) szükséges, vagy érintkezés útján kerül tovább. A koronavírus szabad levegőn, gazdatest nélkül egy idő után elpusztul, de bizonyos felületeken hosszabb, másokon rövidebb ideig életképes marad. Többféle módon szakíthatjuk meg ezt a láncot. Gumikesztyűvel, zárt térben légszűréssel és légfertőtlenítéssel, felületfertőtlenítéssel, de ha saját magunk személyes higiéniáját szeretnénk biztosítani a gyakori kézfertőtlenítés a legjobb megoldás az érintés útján történő fertőzés megelőzésére. Erre az alkoholtartalmú kézfertőtlenítő termékek a legalkalmasabbak. Figyelem, fontos tudnivaló, hogy a vírucid hatás eléréséhez legalább 70% alkoholtartalmú terméket kell hígítás nélkül alkalmaznunk!

Rendezés:

Bradolife 96%-os légtérkezelő aeroszol, 200 ml

Cikkszám: BR-051070211
690 Ft + ÁFA (876 Ft)

Bradolife kézfertőtlenítő gél - 1,5 liter

Cikkszám: BR-051041511
3.009 Ft + ÁFA (3.821 Ft)

Bradolife kézfertőtlenítő gél - 500ml

Cikkszám: BR-051041211
1.145 Ft + ÁFA (1.454 Ft)

Bradolife pumpás kéz- és bőrfertőtlenítő, 250 ml

Cikkszám: BR-051042111
965 Ft + ÁFA (1.226 Ft)

INNO-SEPT EXTRA alkoholos kézfertőtlenítő gél, 500 ml

Cikkszám: INN-ISEPEX500
2.588 Ft + ÁFA (3.287 Ft)

INNO-SEPT Fresh kéz és felületfertőtlenítő, 5 liter

Cikkszám: INN-ISEPF5
8.516 Ft + ÁFA (10.815 Ft)

Néhány jótanács az alkoholos kézfertőtlenítő kiválasztásával kapcsolatban: Az alkoholos kézfertőtlenítőben található alkohol végzi a fertőtlenítést. Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiszemelt kézfertőtlenítő legalább 70% alkoholtartalommal rendelkezik, illetve a behatási idő vírusra fel van tűntetve. Egy jó alkoholos kézfertőtlenítő folyadék, vagy gél egy perc alatti behatási idővel képes a 99,9%-os hatékonyságra. A fertőtlenítő szerek, így az alkoholos kézfertőtlenítők is bevizsgált, forgalomba hozatali engedély köteles termékek. Nézze meg a termék OTH engedélyszámát. Amennyiben nincs ilyen száma, nem ellenőrzött minőségű kézfertőtlenítőt választott, esetleg elégtelen hatással. Mindegy, hogy fali adagoló berendezéssel, érintésmentes kézfertőtlenítő állvánnyal, vagy pumpás flakonból kívánja használni, de törekedjen a higiénikus használatra. Erre az érintésmentes kézfertőtlenítő adagolók a legalkalmasabbak. Minden esetben meg kell bizonyosodni, hogy az adagolóval milyen állagú terméket lehet adagolni. A spray adagolók folyékony kézfertőtlenítő folyadékra vannak kifejlesztve, míg a gél adagolók sűrűbb halmazállapotú kézfertőtlenítő szerrel tudnak komfortosabban üzemelni. Nagy forgalmú helyeken az adagoló tartálykapacitása is fontos szempont lehet.

Kézfertőtlenítés hatékonyan öblítést nem igényel