A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Vileda Professional PVA micro törlőkendők

Ebben a kategóriában egy sokoldalú és minden tekintetben egyedi kendőt, a  Vileda PVAmicro-t ajánljuk figyelmébe. Csíkmentes nedves törlés, ablaktisztítás akár tisztítószer nélkül...ez a PVA micro! 

Rendezés:

VILEDA PVAmicro Max - szürke

Cikkszám: V158176
1.823 Ft + ÁFA (2.315 Ft)

VILEDA PVAmicro mikroszálas törlőkendő - kék

Cikkszám: V143585
1.143 Ft + ÁFA (1.452 Ft)
(2)

VILEDA PVAmicro mikroszálas törlőkendő - piros

Cikkszám: V143586
1.143 Ft + ÁFA (1.452 Ft)

VILEDA PVAmicro mikroszálas törlőkendő - sárga

Cikkszám: V143587
1.143 Ft + ÁFA (1.452 Ft)

VILEDA PVAmicro mikroszálas törlőkendő - zöld

Cikkszám: V143588
1.143 Ft + ÁFA (1.452 Ft)

A Vileda Professional szabadalmaztatott terméke a PVA micro egy olyan tartós mikroszálas törlőkendő, melyet PVA impregnálással tettek alkalmassá sokoldalúbb használatra. Ezzel új szintre emelték a mikroszálas törlő fogalmát. A korszakalkotó újítás eredménye egy olyan hibrid kendő, mely képes ötvözni a hagyományos mikroszálas törlők és a PVA  nedves kendők előnyeit. 

  • nedvesen és félnedvesen is kitűnő tisztítási teljesítmény
  • nagy nedvszívó képesség
  • mikroszálas technológia
  • magas szennyfogó képesség
  • könnyen öblíthető
  • vegyszermentes használat
  • csíkmentes száradás
  • rövid száradási idő

A PVAmicro egy rendkívül vékony egyenletes víz filmet képez a tisztított felületen azáltal, hogy fizikai hatással megtöri a víz felületi feszültségét. Nem alakul ki egybefüggő vízfelület, nem alakulnak ki vízcseppek, nincs vízkőképződés, foltmentesen szárad. 

A PVA micro kétféle méretben kapható. A színkódolt változat négy színben a takarításhoz ideális 35x38 cm-es, míg a szürke színű PVA micro Max nagyobb, 50x44 cm-es méretben. Utóbbit speciális, nagy felületek gyors takarításához, nagy panorámaablakok egy lépcsős tisztításához, autómosáshoz ajánljuk. 

A PVA micro a legjobb barátunk!