A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Fertőtlenítő folyékony szappanok

Pumpás? 5 literes? Adagolóba illeszthető? Válogasson kedvére fertőtlenítő folyékony- és habszappan kínálatunkból a kihelyezésre szánt helység forgalmának figyelelmbevételével.
Rendezés:

Fertőtlenítő folyékony szappanok

A higiéniai szabályok betartása meghatározó a mindennapok során, ugyanis így akadályozhatjuk meg a kórokozók, vírusok terjedését. Nagy hangsúlyt kell fektetni az alapos és rendszeres kézmosásra, hogy elkerüljük a baktériumok megtelepedését. A különféle intézményekben a mosdóhigiénia zárt adagoló rendszerek használatát teszi lehetővé, amelyekbe folyékony szappanok töltése lehetséges.

A folyékony szappan egyébként is ideálisabb megoldásnak bizonyul a hagyományos szappannal szemben, mivel nem deformálódik el, mállik szét, nem tapad meg benne hajszál vagy piszok és kedvezőbb áron lehet hozzájutni. 

A kínálatunkban található folyékony szappanok még jobbak a szimpla, illatosított típusúaknál, mivel fertőtlenítő hatásúak, ezáltal még tisztábbá válik bőrfelülete. Kiszerelésben olyat válasszon, ami az adott hely forgalmának megfelelő, hiszen ahol sokan megfordulnak, ott sűrűbb időközönként szükséges az utánpótlás. 
Tekintse meg termékeinket és rendeljen pár kattintással, hogy higiéniai szempontból megteremtse a tökéletes biztonságot a szennyeződésekkel szemben.