A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Katrin rendszerű szappanadagolók

A Katrin termékek főbb jellemzői a higiénikus utántöltés, a zárhatóság, a megbízható adagolás és a takarékosság. Válassza a Katrin Inclusive szappanadagolókat és az egységes mosdókörnyezet érdekében párosítson mellé Katrin rendszerű kéztörlő adagolókat a hozzájuk tartozó prémium minőségű papírokkal.
Rendezés:

KATRIN Inclusive habszappan adagoló, 1000ml, fehér

Cikkszám: KAT90229
7.530 Ft + ÁFA (9.563 Ft)

KATRIN Inclusive habszappan adagoló, 1000ml, fekete

Cikkszám: KAT92209
7.529 Ft + ÁFA (9.562 Ft)

KATRIN Inclusive habszappan adagoló, 500ml, fehér

Cikkszám: KAT90205
6.030 Ft + ÁFA (7.658 Ft)

KATRIN Inclusive habszappan adagoló, 500ml, fekete

Cikkszám: KAT92186
6.029 Ft + ÁFA (7.657 Ft)

A Metsa Tissue higiéniai papírtermékek gyártója a közületi személyi higiéniai termékeit KATRIN márkanév alatt forgalmazza. Ebbe beletartozik a Katrin habszappanok és a Katrin Inclusive néven ismert habszappan adagolóinak rendszere is. Minden Katrin Inclusive adagoló, így a habszappan adagolók is egy egységes arculatú család részeiként hozzák el a harmóniát mosdókörnyezetébe. A Katrin rendszerű szappanadagolók minden olyan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, mint más gyártók adagolói, melyek tartály nélküli, patronba csomagolt töltőanyaggal használhatóak. Úgymint higiénikus utántöltés, zárhatóság, megbízható adagolás, takarékosság, egységes kinézet. Válassza a Katrin Inclusive adagolókat papírok adagolására és párosítson mellé Katrin rendszerű habszappan adagolókat!