A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Tartályos szappanadagolók

Folyékony szappan , habszappan vagy fertőtlenítőszer adagolására alkamas, kannából utántölthető adagolók, szenzoros vagy nyomógombos kivitelben. Válassza a megbízható Vialli vagy Losdi márkát, kompromisszumok nélkül! Utántöltő anyagokat innen tud választani.
Rendezés:

VIALLI S5 folyékony szappan adagoló, 500ml

Cikkszám: VIAS5
2.720 Ft + ÁFA (3.454 Ft)

VIALLI S6 folyékony szappan adagoló, 1000ml

Cikkszám: VIAS6
3.390 Ft + ÁFA (4.305 Ft)

TATEX adapter fertőtlenítőszer adagolóhoz

Cikkszám: HSDADAPTER
1.700 Ft + ÁFA (2.159 Ft)

VIALLI F6 habszappan adagoló, 1000ml

Cikkszám: VIAF6
4.050 Ft + ÁFA (5.144 Ft)

VIALLI F5 habszappan adagoló, 500ml

Cikkszám: VIAF5
3.390 Ft + ÁFA (4.305 Ft)

A tartályos szappanadagolók leírása:

A higiénia és a tisztaság mindenhol nagy figyelmet igényel, legyen szó egy lakásról, intézményről, iskoláról, kórházról, a higiéniai alapelveknek okvetlen meg kell felelni. Egy mosdóban, legyen az akár nyilvános helyen, rendelkezésre kell állnia alapvető felszereléseknek, például toalett papírnak, papír kéztörlőnek, lehetőleg folyékony szappannak, és nem utolsósorban csapvíznek. A tartályos szappanadagolók bárhol kiváló megoldást jelentenek, és helytakarékosak, mivel falra szerelhetőek.

Utántölthetőek, így ha kifogy belőlük a szappan egy egyszerű mozdulattal bármikor könnyedén pótolni lehet. Napjainkban már léteznek könyökkel működtethető darabok is, amelyeket elsősorban az élelmiszeriparban és az egészségügyben javasolt alkalmazni! Tartályos szappanadagolók beszerezhetőek többféle méretben, színben és formában.