A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Papírzsebkendők, nedves törlőkendők

Évszaktól függetlenül zsebkendőre bármikor szükségünk lehet, ezért kínálatunkban igyekszünk minden alkalomhoz megfelelő kiszerelésű, illatú és mintájú zsepit kínálni, természetesen magas minőségben. Növelje személyi higiéniáját, használjon nedves törlőkendőt is!

Rendezés:

Tél vagy nyár, tavasz vagy ősz a zsebkendő elmardhatatlan társ a mindennapokban. Igaz az igény változhat, hogy illatosat vagy illatmenteset, mintásat vagy letisztultabb, egyszerűbb megjelentésűt szeretnénk, de a minőség bármelyik szempontnál elengedhetetlen! A kiszerelések sokasága komfortot nyújt, mivel megfázás esetén egy nagyobb boxban lévő 90-100 db-os papírzsebkendő nagyobb segítség mint egy 10 db-os csomagolású, ami viszont minden táskában kötelező kellék. Orrfújás, kéztörlés vagy mosdóhasználat? ... nem okoz kellemetlenséget többé, ha mindig van nálunk egy csomag zsepi! Amennyiben a komfortunkat még növelni szeretnénk és minden váratlan helyzetre fel szeretnénk készülni, úgy egészítsük ki a zsebkendő csomagunkat nedves törlőkendővel, így a mindennapokban is magas fokát élvezhetjük a személyi higiéniának.