A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Autóápolás kívül-belül

Egy autó sokunk számára nem csupán egy doboz amit közlekedésre használunk, hanem fontos része a mindennapjainknak. Szeretnénk amellett, hogy gyorsan eljussunk az úticélunkhoz, menetközben komfortosan, kényelmesen érezni benne magunkat. A tisztaság, higiénia - főleg ha gyerekeket is szállító családi autóról van szó - alapvető fontosságú. Számos fertőzés, megebetegedés elkerülhető, megelőzhető, ha odafigyelünk a gépkocsi higiéniájára: rendszeresen tisztítjuk és autóápoló szerek használatával gondoskodunk a járművet borító anyagok tisztán tartásáról, minőségük megőrzéséről. autóápolás, autótisztítás

A műszaki karbantartás, szervizelés után talán ez a legfontosabb dolog, amire időt és energiát kell áldoznia minden autótulajdonosnak, hiszen az utasok mindennapos jó közérzetének biztosításán túl az autó az értékét is jobban meg tudja tartani.

A különböző burkolatok ápolására más-más tisztító- és ápolószerek alkalmasak, ügyeljünk rá, hogy a fémeken, műanyagokon, textil vagy éppen bőr borítású elemeken a hozzájuk való szereket használjuk, nehogy nem várt következményekkel kelljen megbirkóznunk, legrosszabb esetben cserélni kelljen a huzatot, burkolatot például azért mert elszíneződött, kifakult.

Szerencsére nem kell órákat töltenünk a megfelelő hozzávalók keresgélésével, a szakmai portálok és a webáruházak is részletesen foglalkoznak az autóápolás témájával, a termékek könnyedén fellelhetőek és rendre születnek a jobbnál jobb cikkek, melyek hasznos tippekkel, fortélyokkal igyekeznek megkönnyíteni az autósok életét.

Ellenőrző lista, hogy semmi se maradhasson ki:

 

  • műszerfal
  • karosszéria
  • autókárpit
  • kerék, gumi
  • szélvédő, ablakok
  • bőr felületek