A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!
Termékek Menü

Kérdése van?

Segítségért és egyedi ajánlatért forduljon hozzánk telefonon. Hívja a +36 20 94 77 954 –es számot

KIEHL RapiDés 750 ml - alkoholos gyorsfertőtlenítő tisztítószer

Ár:
2.662 Ft + ÁFA ( 3.381 Ft )
Cikkszám: j350447
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 3.380,74 Ft/ltr. (bruttó)
Tulajdonságok Felhasználásra kész fertőtlenítő-tisztítószer minden terület teljes körű fertőtlenítésére illetve egyidejű tisztítására, olyan területeken, ahol a mikrobiológiai hatékonyság mellett a gyors fertőtlenítés és a rövid száradási idő is fontos. A fertőtlenített felületek száradás után azonnal használhatóak. Megfelel az EN 1276, EN 1650 és az EN 13697 irányelveknek, hatékony baktériumok, gombák és vírusok ellen.
Menny.:db

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

Tulajdonságok Felhasználásra kész fertőtlenítő-tisztítószer minden terület teljes körű fertőtlenítésére illetve egyidejű tisztítására, olyan területeken, ahol a mikrobiológiai hatékonyság mellett a gyors fertőtlenítés és a rövid száradási idő is fontos. A fertőtlenített felületek száradás után azonnal használhatóak. Megfelel az EN 1276, EN 1650 és az EN 13697 irányelveknek, hatékony baktériumok, gombák és vírusok ellen. A Kiehl-RapiDés összetétele aldehid-, parfüm- és színezékmentes, használata védelmet biztosít a leggyakrabban előforduló kórokozokkal szemben mint pl. szalmonella, lisztéria, EHEC, MRSA. Mivel baktériumok és gombák ellen  már 4 ° C-on is hatékony, ezért kiválóan alkalmas hűtőkocsik, hűtőberendezések, hűtőszekrények, hűtőpultok stb. fertőtlenítő tisztítására. Felvéve az IHO-listára. VAH listázva.
 
Felhasználási terület Minden alkoholálló felület fertőtlenítésére, illetve egyidejű tisztítására, mint pl. nemesfém,  üveg, alumínium, kerámia, alkoholálló műanyag stb., hűtött területeken, kórházakban,  idősek otthonában, iskolákban és óvodákban. Nem alkalmazható akrilüvegen, alkoholos tisztitószerekre érzékeny és lakkozott felületeken.
 
Felhasználás Az első alkalmazás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen. Az durva szennyeződéseket a szer használata előtt el kell távolítani a felületről.
 
A felhasználási területnek megfelelően habképzőfejet (aeroszolmentes) vagy szórófejet alkalmazunk.
 
Felületfertőtlenítés: A felületeket, gépeket, tárgyakat a higítatlan termékkel teljesen nedvesítsük be  és a behatási idő alatt tartsuk nedvesen. Majd hagyjuk száradni vagy a behatási  idő letelte után száraz egyszerhasználatos papírkendővel töröljük le a felületet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek