A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Kiehl SanEco Koncentrátum, 1 liter

Kiehl
6.465 Ft + ÁFA ( 8.211 Ft )
Menny.:db

Kérdése van?

Segítségért és egyedi ajánlatért forduljon hozzánk telefonon.

Hívja a +36 20 94 77 954 –es számot.

Cikkszám: j401507
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 8.210,55 Ft/ltr.
Nem értékelt

Tulajdonságok

Gyorsan ható, szaniter karbantartó tisztítószer hosszan tartó friss illattal, mészkőlerakódások és ehhez kapcsolódó szennyeződések gyors eltávolítására. A vízlepergető hatás megakadályozza a már megtisztított felületeken a mészszerű lerakódásokat. A savak egy egészen új társításának köszönhetően rendkívül hatékony. A környezetkímélő kialakítás által a Kiehl-SanEco-koncentrátum elnyeri az "EU Margaréta" ökocímkét.

Összetevők

(a 648/2004/EK alapján) Anionos tenzidek < 5%, nem ionos tenzidek 5-15%, szerves savak, vízbázisú oldószerek, színezőanyagok, illatanyagok. pH-érték (koncentrátumban): kb. 1 pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 2

Felhasználási terület

Szaniter területen minden sav- és vízálló felületen és használati tárgyon alkalmazható mint pl.: mosdó - kagyló, fürdő- és zuhanyzókád, WC-csésze tetővel, keretezett választófalak, tükör, csempe és armatúrák. Zománcozott, kerámia, üveg, alumínium, sárgaréz, króm, nemesfém, műanyag és lakkozott felületeken egyaránt felhasználható. Nem alkalmazható mésztartalmú felületeken mint pl.: márvány és betonkő.

Felhasználás

1 adag = 40 ml A felhasználásra kész oldat előkészítése: a) az 500 ml-es szóróflakont a jelölésig tölteni hideg vízzel, majd egy adag (adagolófejnyi) Kiehl-SanEco koncentrátumot az adagolóflakonból hozzáadni. b) az 500 ml-es szóróflakont a jelölésig tölteni hideg vízzel, majd egy adag Kiehl-SanEco koncentrátumot (1 pumpálás) Kiehl adagolórendszer segítségével (pl.: DosiExpress) hozzáadni. c) az 500 ml-es szóróflakont Kiehl adagolórendszer segítségével (pl.: DosiJet, DosiStation) feltölteni. d) 80 ml-t (2 adagot) adni 8 liter hideg vízhez. A felhasználási területnek megfelelően habképzőfejet vagy szórófejet alkalmazunk.

Napi takarítás habszóró eljárással:

A felhasználásra kész oldatot a felületre, kend őre vagy nem karcoló szivacsra visszük fel, majd a felületet megtisztítjuk. Rövid hatóidő után vízzel alaposan leöblítjük.

Napi takarítás szóróflakonból:

A felhasználásra kész oldatot a WC-csészébe vagy piszoárba spricceljük, WC kefével tisztítunk, majd rövid hatóid ő után alaposan leöblítjük. Egy- vagy kétlépcsős eljárással is alkalmazható.

6.465 Ft + ÁFA ( 8.211 Ft )
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Doma vízkőoldó, 5 literes

4.250 Ft + ÁFA (5.398 Ft)
Raktáron

KIEHL Santex 1 ltr. - intenzív szaniter tisztító

1.840 Ft + ÁFA (2.337 Ft)
KIEHL Santex 1 ltr. - intenzív s