A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Közösségi mosdó? TORK Elevation adagoló!

Tork elevation adagolóA kézhigiénia praktikus, stílusos megoldását kínálják a TORK Elevation adagolók, amiket szívesen használnak a vendégek, és még a személyzet munkáját is megkönnyítik!

A közösségi mosdókban alapvető elvárás a vendégek részéről a maximális higiénia, amit hagyományos szappannal lehetetlen küldetés véghez vinni. Ezt a területet ma már a modern szappanadagolók uralják, ám ezen belül is számtalan variáció érhető el a kialakítást és a töltőanyagot illetően egyaránt, végül pedig ne feledjük, hogy a minőség mindig kifizetődő, ezért a márka sem lehet másodlagos.

Mi a TORK Elevation adagolókban hiszünk, melyek az általános kézhigiénia nagykövetei a közösségi mosdókban, ezért az üzemeltetőknek nagyon is jó okuk van ezek közül választani. Az egyszerű, ámde praktikus használat éppúgy az Elevation adagolók mellett szól, mint az ízléses dizájn, így bármelyik típusra essen is a választás, a TORK nem okoz csalódást.

Tork elevation adagolóA manuális működtetésű szappanadagolók a legegyszerűbb változatok, melyek a standard méret mellett mini, kifejezetten kompakt kivitelben is elérhetőek, ezen felül helyet kaptak a kínálatban könyökkaros adagolók is. Amellett, hogy ezek mindegyike jó benyomást tesz a vendégekre, az adagolók a személyzetnek is kedveznek, hiszen egyszerű utántölthetőség jellemez valamennyi típust.

A TORK Elevation adagolókat töltőanyag szempontjából is megkülönböztethetjük, legtöbbjük ugyanis nem csak folyékonyszappannal, hanem habszappannal is használható. A habszappan legnagyobb előnye, hogy a folyékony készítményekkel szemben több, mint dupla annyi kézmosásra alkalmasak, gazdaságos voltuk tehát megkérdőjelezhetetlen, viszont mindenképpen ügyelni kell a kompatibilitásra.

Tork elevation adagolóAz Elevation adagolók elérhetők klasszikus fehér és elegánsabb, fekete változatban is, ami nem mellékes, hiszen a funkció mellett az esztétikai érték is fontos, különösen akkor, ha exkluzív környezetről van szó. Jelenleg a fehér modellek kaphatók akciós áron, ha most rendel tőlünk, több ezer forintot megspórolhat, de ha inkább a fekete passzol a mosdóba, érdemes visszanéznie később.

Természetesen a termékcsalád összes tagjához tudunk biztosítani többféle töltőanyagot, így tehát webáruházunkból a kézhigiénia valamennyi professzionális eszközét és készítményét beszerezheti. Gyors megoldásra van szüksége? Rendelését akár még aznap átveheti személyesen, a telephelyünkön!