A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Nilfisk magasnyomású mosók feladatra szabva

Nilfisk magasnyomású mosók feladatra szabva
A Nilfisk magasnyomású mosók az ipari tisztítás alapvető eszközei. Válasszon nagyteljesítményű gépet a feladatnak megfelelően, adja le rendelését online!

Azokon a területeken, ahol a hagyományos takarítógépek nem tudnak helytállni, a magasnyomású mosókat kell segítségül hívni. Bár már ezekből is vannak otthoni használatra szánt változatok, a gépek eredetileg ipari körülményekre lettek tervezve és előnyeik is ezeken a területen érvényesülnek igazán. A gyártó alapjaiban határozza meg a megbízható üzemelést, ami értelemszerűen minden alkalmazási területen fontos, a pontos típust azonban a feladathoz és a felmerülő igényekhez kell igazítani.

A világ egyik vezető takarítógépgyártójaként a Nilfisk olyan berendezéseket dob piacra, amikkel hatékonyan és gyorsan lehet dolgozni. A Nilfisk magasnyomású mosókkihívást jelentő tisztítási feladatokkal is képesek megküzdeni, a kínálatban pedig minden elképzelésre van megoldás. Praktikus és sokoldalú tisztítógépek a mobil berendezések, ám ezen belül is szerteágazó lehetőségek vannak. Tekintsük át ezeket!

Alapvetően két nagy termékcsoportot különíthetünk el, ezek a meleg- és hidegvizes magasnyomású mosók. A kettő között a legnagyobb különbség az, hogy az előbbiek beépített fűtőberendezéssel vannak ellátva, ami a gépek kialakítását és funkcióját is meghatározza:

  • Melegvizes mosók: A kívánt hőmérsékletre melegítik a vizet, sőt, akár gőz előállítására is alkalmasak, ennélfogva a makacs szennyeződések, például olaj vagy zsír sem foghat ki rajtuk. Robusztus méretük ellenére könnyen mozgathatóak, amiért a nagyméretű kerekek felelnek.
  • Hidegvizes mosók: Ezek is ipari feladatokra lettek tervezve, viszont csekély méretüknél és súlyuknál fogva könnyen hordozhatóak, emelhetőek is. Ezekre van szükség, ha a kisebb teljesítmény is elegendő, illetve olyan felületek esetében, amiknél problémás lehet a magas hőmérséklet.

Minkét termékcsoportban elérhetőek kompakt, középkategóriás és prémium berendezések, így még precízebben lehet igazodni az igényekhez.

Ön már tudja, hogy milyen tisztítógépre van szüksége? Tekintse meg a Nilfisk magasnyomású mosó kínálatát, és ha meghozta a döntést, rendeljen webáruházunkból! Tanácsra lenne szüksége a választáshoz? Ebben az esetben is számíthat ránk, várjuk megkeresését elérhetőségeinken!