A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Pályázat

Pályázat

A kedvezményezett neve: Atlantic Higiénia Korlátolt Felelősségű Társaság

A fejlesztés tárgya, célja: Fejlesztések az Atlantic Higiénia Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 9 692 517 Ft

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

Az Atlantic Higiénia Kft. az első években budapesti székhelyű kisvállalatként működött, majd Gombára helyezte át a székhelyét. Ebben az időszakban folyamatos raktározási és szállítási kapacitáshiánnyal küzdött, mára azonban a berendezések tárolására és a kereskedelmi tevékenység stratégiai átszervezésére elkészült raktár készen áll a vállalkozás új szintre emelkedésére.

A projekt keretében eszközbeszerzésre került sor a raktározásra szánt új épületbe, egy targonca, valamint az ipari létesítmények hatékony takarításának elősegítése érdekében padlótisztító berendezések:

  • NILFISK SC351 padlótisztító
  • NILFISK SC401 43B FULL PKG padlótisztító
  • CESAB M315DV dízel üzemű targonca

A vállalat személyi állománya mind a targonca üzemeltetéséhez, mind az ipari padlótisztító berendezések üzemeltetéséhez rendelkezik képzett személyi állománnyal. Utóbbi berendezésekkel történő szolgáltatás magas minőségi szinten való biztosításához minden szakmai információ és segédanyag, tisztítószer rendelkezésre áll.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2023.03.22.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01318