A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Radír vagy szivacs? Egy biztos, hogy csoda!

Radír vagy szivacs?  Egy biztos, hogy csoda!

Mindegy, hogy a tisztítandó terület felszínén vagy mélyen beszívódva van a folt a Vileda Professional Miraclean szivacs tisztítószer nélkül is elbánik vele!

 

Ez a kis fehér téglalap méltán érdemelte ki a csoda és mágikus jelzőket, mert olyan problémák megoldásában is segít ahol még a vegyszerek is csődöt mondanak.

A háztartás vagy iroda bármely területén megállja a helyét, legyen szó filctoll-és tollnyomokról, fali kapcsoló körüli fekete ujjlenyomatokról, főzőlapról, tükörről, bútorról. A bőr kanapé könnyen tisztítható vele és ugyanilyen jó szolgálatot tesz a bőr kárpitozású autó ülésén is. A gépjárművek utasterének tisztításához feltétlenül próbálja ki a Miracleant!

Amennyiben világos talpú sportcipője van és nem szereti ha az oldala szürkéssé, koszossá válik, bátran dörzsölje át a mágikus tisztító párnával, fantasztikus eredményt fog kapni.

Fürdőszobában a mosdótálcán vagy csaptelepen megült szennyeződésekkel és vízkőnyomokkal is sikeresen elbánik.

Kávé vagy tea nyomok? Mostantól már nem kihívás letisztításuk, a koszradír segítségével.

A Vileda Professional Miraclean szivacsának használata igen egyszerű:

Nedvesítse be csodaszivacsot és könnyed, -ahol lehet- körkörös mozdulatokkal radírozza le a szennyeződéseket, majd öblítse le a megtisztított felületet.

A mágikus szivacsot folyóvízzel öblítse át, makacs szennyeződés esetén áztatással oldja ki belőle a felgyűlt piszkot. Nyomkodni, csavargatni nem szabad, rázással távolítsa el a felesleges vizet belőle!

…és miért hívják sokan radírnak? Mert használat során a legjobban a radír tulajdonságához hasonlít. Ahogy a tisztítandó felületet súroljuk vele a szivacs enyhén morzsássá válik és végül elfogy.

A termék mottója: erős tisztítási teljesítmény minimális erőfeszítéssel!

Figyelem:

·         Használat előtt feltétlen végezzen karcpróbát egy kevésbé látható kis részen.

·         Nem alkalmas fényes, érzékeny, lakkozott és polírozott felületek tisztítására.

·         A radír nem játékszer, gyermekektől elzárva tárolandó!