A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Softlan öblítők Németországból

Softlan öblítők Németországból

Teszteltük az öblítőket és most bevezető áron kínáljuk, hogy Ön is kipróbálhassa őket. Válasszon a négyféle szín közül és élvezze ruháinak mennyei illatát és puhaságát.

 

Mielött elmondanánk miért is az öblítők a mosószerek legjobb barátai, tisztázni kell egy kérdést. Szereti az intenzíven illatozó ruhákat pihe-puha lágysággal párosítva? Amennyiben IGEN  a válasz, akkor ezen német termék használatával mindez az Öné lehet! Mind az illat tartóssága és ruhák lágysága tekintetében öt csillagot  adtunk a termékeknek. Azt azért hozzá kell tenni, hogy a legnagyobb ajánlt mennyiséget használtunk minden mosáshoz. A termékek koncentrátumok, így ez 45 ml folyadékot takar, ami igazán nem mondható soknak. A kedvencünk a Vanília & Orchidea volt, de ha frisseb, nem túl édes illatot kedveli akkor válassza a Windfresch fantázianevű Softlant.

Szóval, mit is nyújt még Önnek a szer használata a pompás tiszta ágyneműbe való burkolózás és a puha, illatos ruhán kívűl? Máris megtudhatja...

A jó öblítők további szerepe:

  • textíliák gyűrődésmentesek maradjanak
  • kevesebb elektrosztatikus tapadás, amitől kevésbé áll égnek a haja :)

Ennek hátterében a termék kationos, pozitív töltésű vegyületei állnak, amelyek kötődnek a negatív töltésű textíliákhoz. Így végeredményül a frissen mosott ruha formatartó és lágy marad.

  • a vasalás könnyebbé válik
  • és némileg lassul a ruhák fakulása is.

Amennyiben allergiával küzd, vagy érzékeny bőrű válassza a Softlan hipoallergén termékét a Wiech & Mild-et, melyet dermatológiailag bevizsgáltak, azaz bőrgyógyászatilag teszteltek. Nem tartalmaz színezőanyagot, emellet viszont mandulatejjel dúsították a bőrirritáció ellen. Ezen kedvező tulajdonságok miatt alkalmas babaruhák öblítésére, hogy megkímélhesse kisbabája érzékeny bőrét.

Az Atlantic Higiénia kínálatában jelenleg 4 féle illatban kapható ez a 100%-ban újrahasznosított csomagolású, Németországban előállított exclusiv öblítőszer.

Softlan öblítőszer logójaPróbálja ki Ön is, most bevezető áron!

Az akció 2023.01.31-ig tart.