A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Színkódok szerinti takarítással a kifogástalan higiéniáért

Színkódok szerinti takarítással a kifogástalan higiéniáért

A színkódok szerinti takarítás az egyik legjobb módja a tökéletesen higiénikus, tiszta környezet megteremtésének. Alkalmazza otthon, az irodában, bárhol! A Vileda Professional termékei segítenek ebben Önnek!

Ön gondolt már arra, hogy vajon miért eltérő színű mikroszálas törlőkendők vannak a csomagokban? Ez sokaknak fel sem tűnik, pedig egyáltalán nem esztétikai célokból van így. Ezzel alapozható meg ugyanis a színkódok szerinti takarítás. Nézzük, mit is jelent ez pontosan! 

A színkódok szerinti takarítás célja a nagyobb higiénia és tisztaság. Ezt úgy lehet elérni, hogy a különféle felületek tisztításához más-más színű kendőt használnak, de természetesen mindig ugyanazt. Ennyire kevesen gondolnak bele, de kétségtelen, hogy nem célszerű ugyanazzal a kendővel takarítani a WC-t és a konyhapultot vagy az akár csak az asztalt. A profi takarítók a mopokat és a vödröket, sőt, adott esetben a tisztítószeres flakonokat is megkülönböztetik, így mással törölnek fel a konyhában, mint a mellékhelyiségben. 

Nézzük, melyik szín, mire való!

Zöld: a zöld kendőkkel általában a konyha takarítása történik. Letörölhető vele a pult, a főzőlap, a hűtő, az asztal. 

Kék: ez a legáltalánosabb felhasználású kendő. Ezzel végzik a portörlést, a bútorok letörölgetését, az irodai asztalok tisztítását. 

Sárga: mosdóban, fürdőszobában használják a csapok és a szaniterek törlésére.

Piros: olyan területek tisztítására használják, amelyek nagyobb fertőzési kockázatot jelentenek, mint például a WC vagy a piszoár

A színkódok szerinti takarításra megéri otthon is figyelni, de olyan helyeken, ahol valóban tökéletes tisztaságra van szükség (pl. tiszta terekben, egészségügyi intézményekben), mindenképp ily módon kell végezni a feladatot. A cégünk által kínált Vileda kendőkkel nem lesz nehéz eszerint a technológia szerint takarítani

Amennyiben úgy döntött, hogy Ön is él a színkódok szerinti takarítás előnyeivel, ne habozzon, forduljon bizalommal cégünkhöz az ehhez szükséges eszközökért! Ha további kérdése van, keresse munkatársainkat a megadott elérhetőségeinken, szívesen állnak rendelkezésére mindenben!