A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Tavaszi ablakokmosás professzionális megoldásokkal

Vileda Evolution ablaktisztítóTavaszi ablakmosás? Vileda Evolution ablaktisztító rendszerrel vagy mikroszálas törlőkendővel és egy jól eltalált tisztítószerrel a csíkmentes ragyogás pár mozdulat!

A tavaszi nagytakarítás elmaradhatatlan része az ablakmosás, amire nem csak az otthonokban kell sort keríteni, hanem intézményi szinten is. Bár a hagyományos módszerekkel ez a feladat kész rémálom, professzionális eszközök használatával még az irodaházak hatalmas üvegfelületeit is egyszerűen, időhatékonyan lehet tisztává varázsolni.

Ha a méretek megkövetelik, a lehúzós módszert érdemes választani, amihez a Vileda Evolution ablaktisztító rendszert ajánljuk. Ennek központi eleme maga az ablaklehúzó fej, ami használható önmagában, nagyobb magasságok esetén egy teleszkópos nyéllel, továbbá a rendszer része lehet egy vizező is.

Vileda Evolution ablaktisztítóAz ablaklehúzó legnagyobb előnye a rugalmasság, mivel a fej előre dönthető és elforgatható, így válik egyszerűvé a munka nehezen hozzáférhető helyeken is. Szintén a Vileda Evolution mellett szól az ergonomikus kialakítás, ami azért felel, hogy az ablaktisztítás akkor se legyen fárasztó, ha a munka igazán hosszúra nyúlik.

A lehúzós módszerhez a KIEHL Tornado-t érdemes segítségül hívni, ez ugyanis igazi multifunkciós csodafegyver az ablaktisztításban. Az erőteljes tisztítószert oldatként kell a felületekre permetezni, használatával pedig nem csak az üvegen lerakódott szennyeződések távolíthatók el hatékonyan, hanem a műanyag ablakkeret is makulátlanul tisztává varázsolható.

A professzionális megoldásokat a kisebb felületek is megkövetelik, ebben az esetben a kézi tisztítás is éppen megfelel a célnak. A takarítóeszközt illetően egyszerű és nagyszerű megoldás a TORK 130072 ipari papírtörlő, de a Vileda tartós, mosható törlőkendőit ajánljuk akkor, ha fontos az is, hogy az ablakmosás a környezetre nézve is kíméletes legyen.

Vileda Evolution ablaktisztítóHa nincsenek makacs szennyeződések, akár tisztítószer nélkül is használatra fogható a Vileda Professional PVA mikroszálas törlőkendő, amivel az eredmény önmagában is csíkmentes ragyogás. A Vileda MicronQuick-hoz ugyan már tisztítószerre is szükség van, a munka nem kevésbé hatékony, az eredmény pedig magáért beszél.

A tisztítószer lehet KIEHL GlasQueen, melynek erőssége az intenzív tisztítás, míg a KIEHL Clar-Glas szórófejes üvegtisztító elsősorban az azonnali száradás miatt remek választás. A hatékonyságról akkor sem kell lemondani, ha a környezetbarát alternatíva szimpatikusabb, ebben az esetben a Frosch Spirituszos ablaktisztító folyadék a legjobb választás.

Így már nem is tűnik olyan körülményesnek a munka, nem igaz? Nézzen körül webáruházunkban, és a tavaszi ablakmosáshoz is válasszon professzionális megoldásokat!