A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Vileda Duactiva porfogó partvisfej

Vileda
1.890 Ft + ÁFA ( 2.400 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: VDUACTIVA
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

A Vileda Duactiva speciális szálainak és a porfogó habszivacs résznek köszönhetően képes összegyűjteni mindenféle port, szennyeződést, szőrszálat és koszdarabkákat mind sima, mind egyenetlen felületekről úgy, hogy közben nem veri fel a port.

 

A termék jellemzői


1. Kétfunkciós partvis

A Duactiva porfogó partvis ötvözi a lágy habszivacsréteget az erős műszálakkal, így az összes szennyeződést egyetlen söpréssel összegyűjti, és alapos tisztítást eredményez.

2. Porfogó

A Vileda Duactiva partvisnak a szálak mellett van egy habszivacs része is, amely összegyűjti a port a sima felületekről, emellett akadályt is képez a por ellen.

1.890 Ft + ÁFA ( 2.400 Ft )
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

További információk a Duactiva porfogó partvisról

Szeretné alaposan portalanítani otthonát a porszemcsék szétszórása helyett? A porfogó partvis habszivacs része úgy van kialakítva, hogy hatékonyan felszedje a legfinomabb porszemcséket is. A Vileda intelligens tervezésű porfogó partvisa két funkciót egyesít magában, így optimális takarítást biztosít egyetlen seprés során. A keményebb rész összegyűjti a koszt, a nagyobb szennyeződéseket, valamint a saját és a házi kedvencek által elhullatott szőrszálakat, mind sima, mind egyenetlen felületekről. A szivacsos rész összegyűjti a finom port, emellett megakadályozza a por felkavarását a padlóról. Ez garantálja a PVC-, a fa-, valamint a kő- és csempepadló hatékony felseprését, mivel a teljes partvisfelület mindkét irányban használva van. Azért, hogy a legkisebb sarkokat és a szűk helyeket is jól ki lehessen takarítani, továbbfejlesztettük a Duactiva partvisfejet. Az erősebb szálak - amelyek vége már érdesített -, a karcsú partvisfej lehetővé teszi a rejtett sarkok könnyű elérését a szekrények mögött és a kanapék alatt. Az allergiások számára fontos, hogy a hálószoba tiszta és pormentes legyen. A Vileda Duactiva partvis porfogó, és porzásgátló csíkjának köszönhetően, összeszedi az összes finom port a padlóról. A habszivacs csík levehető, és vízzel leöblíthető, könnyen megtisztítható az összegyűjtött portól A bútorok, falak és ajtók seprés közbeni védelme érdekében, a porfogó partvis fején egy gumiperem található, emiatt nem karcolja meg, és nem károsítja a tisztítandó felületeket. Az otthoni seprés még soha nem volt ilyen könnyű és alapos, mint a Vileda Duactiva porfogó partvissal. Használja ki az alkalmat, és vásárolja meg most ezt az okos takarítóeszközt!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

VILEDA Kézi lapát-kefe garnitúra

1.713 Ft + ÁFA (2.176 Ft)
Raktáron

Fa terempartvis, 80 cm

2.100 Ft + ÁFA (2.667 Ft)
Raktáron

Fa terempartvis, 60 cm

1.400 Ft + ÁFA (1.778 Ft)
Raktáron

Vileda Eco partvis, kemény

1.318 Ft + ÁFA (1.674 Ft)
Raktáron

VILEDA Eco partvis, lágy - 30 cm

1.318 Ft + ÁFA (1.674 Ft)
Raktáron

Fa terempartvis, 40 cm

1.040 Ft + ÁFA (1.321 Ft)
Raktáron

Silver partvis, műanyag

600 Ft + ÁFA (762 Ft)
Raktáron

Clip szemeteslapát

265 Ft + ÁFA (337 Ft)
Raktáron

Giulia partvis, műanyag

260 Ft + ÁFA (330 Ft)
Raktáron

IPC Kókuszpartvis fej - 60 cm-es

5.900 Ft + ÁFA (7.493 Ft)
Raktáron