A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Vileda felmosórendszer - termékteszt

Vileda felmosórendszer - termékteszt

A VILEDA ULTRA SPEED PRO felmosórendszer kapcsán elvégeztünk egy tesztet, mert újra előtérbe került az ősz kapcsán az iskolák, óvodák és egyéb közintézmények gyors és alapos takarítása.

Több árajánlatkérés után úgy gondoltuk, teszteljük a terméket, hogy ne csak árakat adjunk partnereink számára, hanem tényleges tapasztalatokat is. Így leemeltük a VILEDA ULTRA SPEED PRO kétvödrös felmosórendszert a polcról és bele is vágtunk a tesztelésbe.

A teszt bebizonyította, hogy nem véletlenül ultra speed pro a felmosórendszer neve, hisz 20 másodperc alatt megvalósítható a moptartó kioldása, kiöblítése a piros vödörben, majd kipréselése, illetve bemártása a kék vödörbe és újbóli kipréselése.

Nem gondoljuk, hogy ez az eredmény túlzás lenne, igaz természetesen a gyakorlás rendkívül fontos tényező. Bár, ha egy versenyt kiírnánk több takarító részvételével biztosak vagyunk abban, hogy a 20 másodperces részidő akár 10 másodpercre is csökkenthető lenne. …de az viszont nem 8 órás munkafolyamat, hanem egy verseny lenne… De félre a téfával!

Tehát a minőséget és a mop tisztíthatóságát előtérbe helyezve egy 6 m2-es terület kb. 15-20 másodperc alatt felmosható ezzel a felmosórendszerrel. Kis matematikai számítást végezve a végeredmény a következő:

A VILEDA ULTRA SPEED PRO rendszerrel, ideális körülmények között óránként 600 m2 törölhető fel nyirkosan.

Ebből az effektív munkaidő 90%, tehát kb. 3 perc jut arra, hogy a vödröket újra töltsük. Ez nem biztos, hogy minden területen elégséges, de ha igen, akkor a fenti számításuk abszolút helytálló. A vödrök töltöttségénél pedig azt jelenti, hogy a kék vödörbe 10 liter vizet teszünk, színültig. Érdemes nagyon vigyázni, hogy ne loccsanjon ki, mert legalább az első 5 préselés kritikus; utána már csak 9 liter oldat marad a vödörben. Nyilván, ha küszöbök vannak vagy egyéb akadályok akkor erősen kétséges. Így a számításunk szerinti takarítás -egy folyosón- nem ütközik különösebb akadályba, de egy irodában vagy más területen már problémás lehet.

Itt jönne be a verseny jelentősége, mert ott modellezhetőek lennének a különböző nehézségi fokozatok és ennek megfelelően jobban át is lehetne látni azokat, illetve a megrendelővel is meg lehetne értetni a különböző helyzeteket.

Mindennek természetesen az a jelentősége, hogy a vásárlók a számukra fontos preferenciák alapján a legjobb megoldást kapják, így amennyiben még döntés elött állnak, akkor hívjanak minket és az irodánkban kipróbálhatják a VILEDA ULTRA SPEED PRO rendszerét!

Tehát az alábbi (gyártó által közölt) előnyöket saját tapasztalatunk alapján mi is meg tudjuk erősíteni!

•Gyorsabb facsarás–egyszerűbb használat

•Hatékony prés–50%-kal több víz préselhető. Szabadalmaztatott prés: Tartós, könnyen használható prés. Leggyorsabb, leghatékonyabb prés a piacon. Nincsenek fogaskerekek, komplikált mechanizmusok. Opcionálisan a prést a rendszer közepén vagy a szélén is lehet használni!

•Padló gyorsabban szárad–csökken az elcsúszás veszélye

•Higiénikus–nincs kéz kontaktus a moppal, tisztító oldattal

•Könnyű használni–betanítás nem szükséges

•Ergonomikus–könnyű, préseléshez nem kell lehajolni

•Kompakt–kis helyen is elfér

•Variálható–egy vödrös, dupla vörös, tolókarralis használható

…és végül amit igazán szerettünk a takarítókocsiban: a prés és a nyomókar opcionális elhelyezésével és az alap rendszer egy vagy két vödrös használatának lehetőségével igazán személyre szabható megoldást nyújt a mindennapi takarítás során.