A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Csíkmentes törlés, akár tisztítószer nélkül is!

Csíkmentes törlés, akár tisztítószer nélkül is!

Ezt ígéri nekünk a Vileda Professional által gyártott PVAmicro kendő. Tesztelje Ön is, jöjjön be hozzánk és mi ajándékba adunk egyet!

Külső megjelenés:

·         38X35 cm-es

·         szárazon kemény, bevizezve puha, bőrszerű tapintású

·         4 féle színben kapható, így színkódolt rendszerbe beilleszthető

·         átlátszó, 5 db- os csomagolású termék (nálunk egy darabosával is megvásárolható).

Felhasználási területek:

·         A gyártó kimondottan kemény felületek, pl. irodabútorok, üveg, tükör, csempe és rozsdamentes acél csíkmentes törlésére ajánlja.

Mi a tükröt választottuk próba felületnek, mert ha itt átmegy a kendő, akkor a többi -fentebb felsorolt területen- biztosan tökéletesen tisztít.

A kendőt átnedvesítettük, kicsavartuk (amennyiben az élettartalmát meg akarja növelni a csavaró mozdulat helyett válassza a kendő kinyomását) és áttöröltünk vele egy összetapogatott tükröt. Természetesen vegyszer használata nélkül! A nyomok eltűntek és a teljes száradás utána a felület csíkmentes lett!

Így állíthatjuk, hogy a Vileda Professional PVAmicro kendője gyors, és költséghatékony is!

…de miből áll ez a kendő, hogy ennyire más mint a többi?? Hisz nem egy egyszerű, szőtt mikroszálas kendőről beszélünk…Hanem az egyedi és innovatív PVAmicro univerzális kendőről ami PVA-val impregnált mikroszálas kendő. A PVA-s kezelés kisimítja a kendő belső szerkezetét, feltárva annak kimagasló tisztítási teljesítményét. A kötött mikroszálak és a PVA (polivinil-alkohol) ötvözésével a PVAmicro kendő mivel szinte bármely felületen tökéletes eredményt nyújt, így méltán közkedvelt a takarító cégek és a háztartások körében is. A kendő univerzális használhatóságából adódóan érdemes mind a négyfajta színből vásárolni (kék, sárga, zöld és piros) a színkódolt takarítás jegyében, mert így minden helység tisztításánál gyors és biztonságos társat kapunk a takarításhoz. Értem ezalatt, hogy vizsgálatok szerint a kendő a műanyag felületekről a BCV koronavírus 99,99%-át eltávolította!

Kipróbáltuk a kendő csomagolásán jelzett 95 fokos mosást és utána az alacsony fokozaton való szárítást és továbbra is hozta azt a magas minőséget amit elvártunk tőle.

Felkeltette az érdeklődését a Vileda Professional egyedi fejlesztésű terméke? Várjuk szeretettel irodánkban, próbálja ki és mi megajándékozzuk Önt vele. *

Amennyiben ismeri már a terméket és megrendelné katt. ide!

TIPP: Nagy felületet kell csíkmentesre törölnie? Válassza a PVAmicro Max-ot!

 

* A készlet erejéig! / 50db