A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

KIEHL vízkőoldó termékekkel a maximális tisztaságért

KIEHL vízkőoldó termékekkel a maximális tisztaságért

A tiszta, higiénikus mosdók olyan professzionális készítményeket követelnek, mint a KIEHL vízkőoldók. Intézze okosan a beszerzést, válassza webáruházunkat!

Legyen szó közintézményről vagy éppen irodaházról, a forgalmas épületekben a mosdók is intenzív igénybevételnek vannak kitéve. Alapvető, hogy ilyen környezetben rendszeres és alapos takarításra van szükség ahhoz, hogy a mosdókban mindig kulturált körülmények fogadják a látogatókat. Nem szabad elfelejteni azonban, hogy az igazán rutinos takarítók is csak professzionális készítményekkel tudnak hatékonyan dolgozni.

A KIEHL vízkőoldók kifejezetten erre a célra lettek tervezve, az elismert német tisztítószerek használatával nem jelenthet akadályt a vízkő és a szennyeződések eltávolítása. A termékpalettát piszoártisztítók és csempetisztítók is erősítik, ám függetlenül attól, hogy milyen speciális alkalmazási területre lettek kifejlesztve, a készítmények eleget tesznek a legmagasabb elvárásoknak is. Nézzük, hogyan tudják támogatni a KIEHL vízkőoldók a takarító személyzet munkáját!

  • Kétségtelen, hogy a vízkő a legádázabb ellenség a mosdókban, a gyorsan ható, erőteljes készítményekkel azonban a legmakacsabb foltok is könnyedén eltávolíthatóak.
  • A tisztítószerekkel nem csak a vízkőtől lehet megszabadulni, hanem a különféle szennyeződésektől, mészkőlerakódásoktól, fontos kiemelni továbbá a fertőtlenítő hatást is.
  • A készítmények használatával egy vékony, víztaszító filmréteg képződik a felületeken, ami egyfelől véd, másfelől pedig megakadályozza a szennyeződések lerakódását.

+ 1: Bár nem segíti a munkát, sokkal inkább a látogatók elégedettségét szolgálja, de nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a készítmények kellemes, friss illatot hagynak maguk után.

A KIEHL készítményei többféle kiszerelésben kaphatóak, a kannák használatát kiöntőcsappal, illetve adagolópumpával lehet praktikussá és gazdaságossá tenni.

A mosdók maximális tisztasága érdekében válassza Ön is a KIEHL vízkőoldó termékeket, és töltse fel a tisztítószer készletet webáruházunkból! Felmerülő kérdéseit tegye fel bátran és kérje egyedi ajánlatunkat elérhetőségeink egyikén!