A cookie-k elfogadásával hozzájárul releváns tartalmak megjelenítéséhez. Adatait harmadik fél részére semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki!

Takarító cég ellátás teljes körűen, rugalmasan

Takarító cég ellátás teljes körűen, rugalmasan

Nálunk a takarító cégek ellátása teljes körű! Forduljon hozzánk Ön is, vásároljon meg mindent egy helyről, azonnali áruátvétellel vagy gyors kiszállítással!

Egy takarító cégnél rengeteg eszközre és tisztítószerre van szükség, melyeket folyamatosan pótolni kell. Annak érdekében, hogy soha, semmiből ne legyen hiány, érdemes keresni egy állandó, megbízható partnercéget, ami mindenben segít. Ha Ön éppen ilyen után kutat, a legjobb helyen jár, ugyanis az Atlantic Higiénia Kft. teljes körűen biztosítja a takarító cégek ellátását! Nézzük, miért éri meg hozzánk fordulni! 

1. Mindent egy helyről

Nálunk mindent, de tényleg bármilyen kelléket megtalál a takarításhoz. Tisztítószerek, takarítógépek és más eszközök hatalmas választékát találja webshopunkban, így nem kell több céggel is tartania a kapcsolatot és alkalmazkodnia a különféle beszállítókhoz. 

takarító cég ellátás2. Azonnali áruátvétel 

A raktárkészletünk igen széles, így nagy eséllyel azonnal át is veheti a megrendelt termékeket a raktárban. Ön kényelmesen összeszedheti online, amire szüksége van, mi pedig már készítjük is össze. Az sem jelent gondot, ha valami véletlenül kimarad a rendelésből, a nyitva tartási idő alatt bármikor beugorhat érte, igyekszünk rugalmasan kezelni az ilyen helyzeteket. 

takarító cég ellátás3. Szolgáltatási területre való szállítás

Néha nehezen oldható meg a sok kartonnyi wc papír, illetve kéztörlő kiszállítása a felhasználási helyre. Ám, ha Önnek nincs raklapos autója, mi egy szállítólevél kíséretében, ár nélkül a helyszínre visszük az árut, miközben a számlát a leszerződött takarítócége kapja. 

4. Rugalmas fizetési lehetőségek, folyamatos szaktanácsadás 

Nálunk van lehetőség halasztott fizetésre, illetve rendszeres akciókkal tesszük könnyebbé vásárlóink dolgát. Folyamatos szaktanácsadással állunk rendelkezésre, szívesen segítünk, ha bármiben bizonytalan termékeinkkel kapcsolatban. 

Cégünk több, mint tíz éve van jelen a piacon. Webshopunk üzemeltetése mellett takarítógép bérlési lehetőséget is biztosítunk, akár tartós bérletre is. Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a takarító cég ellátással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!